Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

INCI
Arnica Montana Flower Extract & Helianthus Annuus Seed Oil
CAS
68990-11-4 & 8001-21-6
Leírás
Az árnika évszázadok óta különféle bőrbetegségek kezelésére szolgál. Az ókori görögök és rómaiak az árnikát zúzódások és gyulladások kezelésére használták, és ma is kedvelt természetes összetevő. Az árnika bio napraforgóolajjal sokoldalú és hatékony gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, antimikrobiális és feszesítő anyagként , így ideális a sebek és izomfájdalmak megnyugtatására . A napraforgóolaj viszont egy könnyű, nem komedogén olaj, tele vitaminokkal és esszenciális zsírsavakkal , amelyek táplálják és hidratálják a bőrt. Kamillával kombinálva harmonikus keveréket hoz létre, amely támogatja a bőr gyógyulását, regenerációját és fiatalos ragyogását. Nem tartalmaz semmilyen vegyszert vagy oldószert. Felhasználás : 1 - 30% Minden szállított nyersanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőfelszerelést.
teljes leírás a terméknél →

Az árnikát évszázadok óta használják különféle bőrbetegségek kezelésére. Az ókori görögök és rómaiak zúzódások és gyulladások kezelésére alkalmazták az árnikát, és ma is kedvelt természetes összetevő.

Receptek és cikkek ezzel az összetevővel