- INCI
- Aqua, Lactobacillus Ferment, Avena Sativa Kernel Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate
- CAS
- 84012-26-0
- Funkció
- Hatóanyag
- Ajánlott adagolás
- 1 - 5
- Oldhatóság
- Vízben oldódó
- Leírás
- Az Aurafirm N egy fermentált zab-aktív komplex probiotikus hatással , amelyet szabadalmaztatott kolloid zab Lactobacillus törzsekkel történő fermentálásával állítanak elő. A fermentáció során a zab alapanyag biológiailag jobban hozzáférhető komponensekre bomlik, és szerves savak, aminosavak, bioaktív peptidek és a bőr mikrobiomjának egyensúlyát támogató összetevők képződnek. Az eredmény egy vízoldékony, opálos folyadék , amely fermentációs metabolitokat és inaktivált, de szerkezetileg megőrzött baktériumokat tartalmaz, amelyek a bőrön hasonlóan viselkednek, mint az élő probiotikus komponensek. Ez az alapanyag elsősorban olyan modern arckozmetikumokhoz készült, amelyek a bőrfeszességre, hidratálásra, teltebb bőrképre és a bőr mikrobiális egyensúlyának támogatására összpontosítanak. A gyártó dokumentációja szerint 2 % koncentráció mellett mutattak ki hatékonyságot olyan paraméterek tekintetében, mint a feszesség, teltség, hidratáltság, az epidermisz vastagsága és a kiegyensúlyozott mikrobiom fenntartása . Az Aurafirm N érzékeny bőrre szánt formulákban is alkalmazható, és fermentált zab-eredetének köszönhetően érdekes alapanyagot jelent mikrobiom-, hidratáló és anti-age kozmetikai koncepciókhoz. Kulcsfontosságú előnyök Támogatja a bőr mikrobiomjának egyensúlyát , és hozzájárul a bőrmikroorganizmusok nagyobb diverzitásához. Segít javítani a bőr hidratáltságát , többek között a szerves savak, főként a tejsav tartalmának, valamint a barrierfunkció támogatásának köszönhetően. Hozzájárul a teltebb és feszesebb bőrkéthez , és alkalmas az elsőtől a közepesen előrehaladott öregedési jteljes leírás a terméknél →
Nálunk kapható
A Bakuchiol 99 % nagy tisztaságú kozmetikai hatóanyag, amelyet a Psoralea corylifolia (babchi) növény magjaiból nyernek CO2-extrakcióval. Kíméletes extrakcióval és tisztítással állítják elő, ami 99 % feletti hatóanyag-tartalmú, stabil olajos formát biztosít. A kozmetikai iparban a retinol természetes alternatívájaként ismert, amely a bőr irritálása nélkül nyújt összemérhető anti-aging hatást. Nem növeli a fényérzékenységet, és nappal is biztonságosan használható, ami a modern natúr és anti-aging kozmetikumok kézenfekvő összetevőjévé teszi.




