Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Avokádóolaj

INCI
Persea Gratissima Oil
CAS
8024-32-6
Funkció
Bőrpuhító
Ajánlott adagolás
1 – 100
Oldhatóság
Olajban oldódó
Leírás
Az avokádóolaj avokádótermések sajtolásával nyerhető. Finomított azt jelenti, hogy egy olyan eljáráson ment keresztül, amelynek során megfosztották az illatától és a színétől. Gyorsan felszívódik , és védőfilmet képez a bőrön. A magas E-vitamin-tartalmának köszönhetően csökkenti a gyulladásokat . Puhítja és elsimítja a bőrt. Jó megelőzést jelent az öregségi foltok ellen. Elősegíti a hajnövekedést és csökkenti a hajhullást . Felhasználható testvajak, balzsamok, krémek és kondicionálók készítésére. A-, D-, E-vitaminokat és omega-3 telítetlen zsírsavakat tartalmaz. Részletesebb információkat, valamint a savtartalmat a vizsgálati jegyzőkönyvekben talál, amelyeket folyamatosan kiegészítünk az egyes tételekhez. Minden leszállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezelésük során használjon megfelelő védőeszközöket.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Avokádóolaj, finomított, 5 l
38 200 Ft
Avokádóolaj, finomított, 20 l
134 700 Ft
Avokádóolaj, finomított, 100 ml
940 Ft
Avokádóolaj, finomított, 500 ml
4510 Ft
Avokádóolaj, finomított, 1000 ml
8680 Ft
Avokádóolaj, hidegen sajtolt, BIO, 5 l
133 800 Ft

Receptek és cikkek ezzel az összetevővel