Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

INCI
Laurus Nobilis Fruit Oil
CAS
8007-48-5
Leírás
Babérolaj (Laurel Oil) gőzdesztillációval nyerhető a Laurus nobilis L., Lauraceae növény érett terméseiből. Ez egy nagyon aromás és erős olaj , amelyet mindig csak más olajokkal hígítva használnak (a babérolaj maximális koncentrációja 40-50 %). Nagyon erős regeneráló és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, fejtetű és korpa ellen használják. Rovarriasztó hatású is. Színe határozottan zöld. Babérolaj és olívaolaj kombinációjával készül a híres aleppói szappan is. A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat a vizsgálati jegyzőkönyvben találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Az összes szállított nyersanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezelésük során használjon megfelelő védőeszközöket.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Babérolaj, hidegen sajtolt, 100 ml
4990 Ft
Babérolaj, hidegen sajtolt, 500 ml
23 400 Ft
Babérolaj, hidegen sajtolt, 1000 ml
42 500 Ft