Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

INCI
Platonia Insignis Seed Butter
CAS
8024-32-6 / 68334-28-1
Leírás
Szűz bacuri vaj (Bacuri Virgin butter) Brazília amazóniai őserdeiből származó vadon gyűjtésből ered. A Platonia Insignis növény termésének magjaiból nyerik. Ez egy szilárd, sötétbarna színű vaj, jellegzetes növényi illattal . Olvadáspont: 35 °C. Gazdag metioninban , egy esszenciális aminosavban, amely a szervezet elsődleges kénforrása. Segít bőrproblémák esetén és támogatja a haj és a körmök növekedését . Segít stabilizálni a kollagén- és elasztintermelést , ezért megfelelő választás érett bőrre szánt készítményekbe. Antibakteriális és gombaellenes hatásokkal rendelkezik . Sebek és hegek kezelésére is használják. Jelentősen sötét színének köszönhetően a kozmetikai készítményeket is színezi, és krémekben, testvajakban alkalmazható az aranybarna bőrtónus eléréséhez. Ideális összetevő öregedésgátló krémek , masszázsolajok , striák elleni krémek , testvajak és balzsamok, hajpakolások és kondicionálók gyártásához. Ez a termék nem tartalmazza az Európai Unió (EU) kozmetikai termékekről szóló irányelvének 7. módosító és kiegészítő javaslatában szereplő 26 allergén egyikét sem – III. melléklet. A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat a tanúsítványban találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Minden leszállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Tudja, mi is tulajdonképpen a növényi vaj, miből áll, milyen minőségi paraméterek fontosak a vaj kiválasztásakor, illetve milyen feldolgozási és megmunkálási formákkal találkozhat a piacon? Látogassa meg blogunkat, és tudjon meg többet: NÖVÉNYI VAJAK A KOZMETIKÁBAN
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Bacuri vaj, szűz, hidegen sajtolt, 500 g
14 700 Ft
Bacuri vaj, szűz, hidegen sajtolt, 50 g
2120 Ft
Bacuri vaj, szűz, hidegen sajtolt, 100 g
3100 Ft

Receptek és cikkek ezzel az összetevővel