- INCI
- Borago Officinalis Seed Oil
- CAS
- 225234-12-8
- Funkció
- Hatóanyag
- Ajánlott adagolás
- 1 - 100
- Oldhatóság
- Vízben oldhatatlan
- Leírás
- Borágóolaj hidegen sajtolt . Orvosi borágó magjából nyerik. Az olaj organikus BIO minőségű, a SOIL ASSOCIATION szervezet tanúsítványával. Ez az olaj magas GLA- (gamma-linolénsav-) tartalommal rendelkezik, 20 % . Azok közé tartozik, amelyek érzékenyebbek az oxidációra, ezért hűvös helyen tárolja (ideálisan 20°C-ig) és sötét helyen. Táplálja a száraz és repedezett bőrt . Kezeli az ekcémát és enyhíti az allergiákat . Alkalmas továbbá égési sérülésekre . Gyulladáscsökkentő hatásokkal rendelkezik. Megakadályozza a hajhullást és csökkenti a korpaképződést . Vevőink szívesen használják krémek, szappanok, olajok és hajápoló készítmények gyártásához . A termék minőségére vonatkozó részletes információkat a minősítési jegyzőkönyvben találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Minden leszállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket.teljes leírás a terméknél →
Nálunk kapható


