Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

INCI
Glycerin, Aqua, Cystoseira tamariscifolia extract
CAS
56-81-5, 7732-18-5, 999999-99-4
Funkció
Hatóanyag
Ajánlott adagolás
1 - 1,5
Oldhatóság
Vízben oldódó
Leírás
Cybright G egy speciális aktív összetevő , amelyet a bőr világosítására és ragyogóbbá tételére fejlesztettek ki, BIO minőségben, COSMOS tanúsítvánnyal. A Cywhite nevű aktív anyag utódja. Tengeri alga (Cystoseira tamariscifolia) kivonatáról van szó, amely glicerin-víz alapú közegben van diszpergálva. Innovatív összetételének köszönhetően a sötét foltok, pigmentációs egyenetlenségek megjelenésének csökkentésére , valamint a bőr összességében egységes tónusának elérésére lett tervezve. Ez a nyersanyag természetes összetevőkre épül, amelyek kíméletesek a bőrhöz , ezért érzékeny bőrre is alkalmas. Főbb előnyök: Csökkenti a melanogenezist – korlátozza a melanin képződését és annak keratinocitákba történő átvitelét. Támogatja a pigment lebomlását – csökkenti a pigmentfoltokat és a szín egyenetlenségét. Látható bőrvilágosító hatás: akár a résztvevők 87 %-a is megerősítette a bőr kifejezettebb világosodását. Alkalmas az alábbi típusú termékekhez: Világosító szérumok, krémek és maszkok célzott pigmentáció-lágyításhoz. Érzékeny bőrre szánt termékek , amelyek gyengéd és biztonságos bőrvilágosítást biztosítanak agresszív összetevők nélkül. Anti-aging és anti-UV készítmények, amelyek célja az egyenletes bőrtónus helyreállítása. Felhasználás a formulában: Oldhatóság: kizárólag a vizes fázisban (víz/glicerin). Ajánlott adagolás: 1 % – 1,5 % , a készítmény típusától és a kívánt hatástól függően. Beépítés fázisa: a vizes fázisba kerül bekeverésre az emulzió kialakítása előtt. Hőállóság: ajánlott az alap lehűlése után, ± 40 °C alatti hőmérsékleten hozzáadni, hogy az összetevők aktivitása megm
teljes leírás a terméknél →