Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Dinnyemagolaj

INCI
Citrullus Lanatus Seed Oil
CAS
90244-99-8
Leírás
Kínálatunkban kapható dinnyemagolaj finomított , tehát illatmentes , és kiválóan felszívódik. A hordozóolajok közé soroljuk , és könnyű, nem zsíros szerkezetének köszönhetően közvetlenül a bőrre is felvihető, mivel nem tömíti el a pórusokat, és így nem akadályozza a testet abban, hogy a méreganyagokat a bőrön keresztül kiválassza. Alkalmazását minden bőrtípusra ajánljuk bőrápoló készítményekben, beleértve a zsíros, száraz, viszkető, károsodott és problémás bőrt is. A dinnyemagolaj szintén kiváló választás hajápoló készítményekhez , mivel nem zsíros, ugyanakkor magasan hidratáló . A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat a tanúsítványban találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezelésük során használjon megfelelő védőeszközöket.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható