- INCI
- Disodium 2-Sulfolaurate
- CAS
- 2215087-54-8
- Funkció
- Tenzid
- Ajánlott adagolás
- 0 - 10
- Oldhatóság
- Vízben részben oldódó
- Leírás
- Disodium 2-Sulfolaurate a anionos tenzidek (más néven felületaktív anyagok vagy surfactantok) közé tartozik. Kókuszolajból, annak zsírsavaiból nyerik. Tisztán növényi eredetű , környezetkímélő és biológiailag lebomló. Disodium 2-sulfolaurate egy kímélő tenzid, amelyet gyakran használnak kozmetikai termékekben, például samponokban, kondicionálókban, tusfürdőkben és arctisztító készítményekben. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a zsírt és a felesleges faggyút anélkül, hogy megzavarná a bőr természetes védőgátját. Érzékeny bőrre és nyálkahártyára is alkalmas, ideális gyermektermékekhez és olyan formulákhoz, amelyek nem csípik a szemet. Kondicionáló tulajdonságokkal is rendelkezik – javítja a haj állapotát, kiváló kifésülhetőséget biztosít polimerek jelenléte nélkül is. Krémes és dús habot képez, és stabil (kemény vízben vagy növényi olaj jelenlétében is). Széles pH-tartománnyal és hőmérsékletekkel kompatibilis, ami biztosítja a stabilitását többféle terméktípusban. Vízben oldódik. Ajánlott adagolás : 0,5 - 30 % Az alapanyag biztonsági foka az EWG szerint: 1 Természetes eredet: 100 % természetes eredetű az ISO 16128 szabvány szerint, megújuló, RSPO Mass Balance tanúsított nyersanyagokból előállítva. Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőfelszerelést.teljes leírás a terméknél →
Nálunk kapható




