Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Fekete nadálytő

INCI
Symphytum Officinale Leaf Extract & Helianthus Annuus Seed Oil
CAS
84696-05-9 & 8001-21-6
Leírás
A fekete nadálytő ismert gyulladáscsökkentő és sebnyugtató tulajdonságairól, és gyakran használják az irritált bőr megnyugtatására, valamint vágások, horzsolások és égési sérülések gyógyulásának támogatására. A napraforgóolaj pedig egy könnyű, nem komedogén olaj, tele vitaminokkal és esszenciális zsírsavakkal , amelyek táplálják és hidratálják a bőrt. Fekete nadálytővel kombinálva harmonikus keveréket hoz létre, amely támogatja a bőr gyógyulását, regenerációját és fiatalos ragyogását. Nem tartalmaz semmilyen vegyszert vagy oldószert. Felhasználás : 1 - 30% Minden leszállított nyersanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőfelszerelést.
teljes leírás a terméknél →