Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Feketekömény-olaj

INCI
Nigella Sativa Seed Oil
CAS
90064-32-7
Funkció
Hatóanyag
Ajánlott adagolás
1 - 100
Oldhatóság
Vízben oldhatatlan
Leírás
Feketeköménymagolaj hidegen sajtolással készül a Black Caraway, Nigella Sativa L., Ranunculaceae növény magjaiból. Sárga–zöldes színű és fűszeres illatú . Segít a bőr hidratálásában , nyugtatja és simává teszi . Gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, segít a gombás és élesztőgomba-fertőzések kezelésében , és támogatja a bőr regenerációját . Antioxidáns aktivitása elősegíti a káros anyagok eltávolítását a bőrből, csökkenti a finom ráncok és a sötét foltok megjelenését. A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat a tanúsítványban találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Az összes szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezelésükkor használjon megfelelő védőeszközöket.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Feketekömény-olaj, hidegen sajtolt, 5 l
89 000 Ft
Feketekömény-olaj, hidegen sajtolt, 25 l
414 300 Ft