Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Gliceril-sztearát

INCI
Glyceryl Stearate
CAS
85251-77-0
Funkció
Bőrpuhító
Ajánlott adagolás
1 - 5
Oldhatóság
Olajban oldódó
Leírás
Glyceryl stearate a glicerin- és sztearinsav-részek keveréke . A Glyceryl stearate 100%-ban természetes eredetű termék, amelyet a COSMOS és az Ecocert szervezetek hagytak jóvá. M űködik lágyítószerként, nemionos felületaktív anyagként alacsony HBL-lel és emulgeálószerként bőrápoló készítményekben. H atékony koemulgeálószer víz az olajban és olaj a vízben típusú emulziókhoz. Emulzióstabilizátorként és a végtermék viszkozitásának módosítójaként is működik. Nyugtató és hidratáló hatásainak köszönhetően a Glyceryl stearate széles körű személyi ápolási készítményekben alkalmazható. Noha természetes módon megtalálható az emberi szervezetben és állati eredetű is lehet, a kozmetikumokban használt glyceryl stearate többsége növényekből származik (például olívaolajból vagy kókuszból), vagy szintetikusan állítják elő. Nyers formájában fehér vagy krémszínű, viaszos szilárd anyag. Ajánlott adagolás: 1 - 10% Az összes szállított nyersanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. A nyersanyag biztonsági foka az EWG szerint: 1
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Gliceril-sztearát, 1 kg
5590 Ft
Glicerin-sztearát, 5 kg
20 890 Ft
Gliceryl-sztearát, 100 g
790 Ft
Glyceryl Stearate SE, 1 kg
8090 Ft
Glyceryl Stearate SE, 100 g
1390 Ft
Glyceryl Stearate SE, 500 g
4940 Ft