Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Glyceryl dibehenate

INCI
Glyceryl Behenate
CAS
77538-19-3 / 91052-55-0 / 30233-64-8 / 94201-62-4
Leírás
Glyceryl dibehenate (G2B) zsíros észter (pálmazsír-tartalom nélkül), amelyet leggyakrabban az élelmiszeriparban, gyógyszergyártásban, szájápolásban és kozmetikumokban használnak. A kozmetikumokban az olajok viszkozitásának növelésére és gél-kenőcs állag létrehozására használják. Javítja a balzsamok és vajak hőstabilitását. Melegítse fel a vajjal és a hőstabil olajokkal együtt 80-85 ° C-ra. Teljes feloldódás és átlátszó folyadékká válás után vegye le a hőforrásról, és keverje hűlésig, majd adja hozzá a további összetevőket, és folytassa a keverést a teljes lehűlésig.  Ajánlott adagolás : 5 - 25% balzsamokban, kenőcsökben és olajos szérumokban ; 1,0 - 5,0% emulziókban (minél magasabb az adagolás, annál szilárdabb a végtermék textúrája) Olajban oldódó. Az összes szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket. A termék összetevőinek biztonsági foka az EWG szerint: 1 
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Glicerin-dibehenát, 10 g
846 Ft
Gliceryl-dibehenát, 100 g
6790 Ft