Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Gyapotmagolaj

INCI
Gossypium Herbaceum Seed Oil
CAS
8001-29-4
Funkció
Bőrpuhító
Ajánlott adagolás
1 - 100
Oldhatóság
Vízben oldhatatlan
Leírás
Pamutmagolaj (Cotton Seed Oil) a gyapotnövény – Gossypium herbaceum – magvainak sajtolásával nyerhető. A magvak a gyapotgyártás melléktermékei. Részben finomított , ami azt jelenti, hogy egy olyan eljáráson ment keresztül, amelynek során megfosztották az illatától és színétől. Gazdag linolsavban , és kifejezett nyugtató és bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkezik. Ezért ideális érett és száraz, illetve berepedezett bőrre . Felhasználható száraz és károsodott haj ápolására is. Alkalmazhatja a Házi készítésű sampon egyik fő összetevőjeként , amelyet kezdők is el tudnak készíteni. A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat az analízisben találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Az összes leszállított nyersanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezelésük során használjon megfelelő védőeszközöket.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Gyapotmagolaj, finomított, 5 l
28 900 Ft
Gyapotmagolaj, finomított, 20 l
114 500 Ft
Gyapotmagolaj, finomított, 500 ml
3820 Ft
Finomított gyapotmagolaj 100 ml
846 Ft
Gyapotmagolaj, finomított, 1000 ml
6370 Ft

Receptek és cikkek ezzel az összetevővel