Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Hemiszkvalán

INCI
Hydrogenated Farnesene
CAS
3891-98-3
Funkció
Bőrpuhító
Oldhatóság
Vízben oldhatatlan
Leírás
Hemiszkvalán egy növényi emolliens, amellyel krémeket, szérumokat, arcolajokat és hajápoló kozmetikumokat könnyítenek meg. A bőrön gyorsan és ellenállás nélkül oszlik el, nem hagy zsíros filmet, és felszívódás után a felület száraz tapintású marad. A természetes kozmetikában az izohexadekánt , ciklometikont és a könnyű ásványi olajokat helyettesíti mindenhol, ahol a recept „szilikonos” érzetet kíván szilikon nélkül. Cukornádból származó cukor fermentációjával készül, amelyet hidrogénezés és desztilláció követ. Az eredmény egy teljesen telített szénhidrogén tizenöt szénatommal , amely kémiailag reakcióképtelen és kettős kötés nélküli, ezért nem oxidálódik. Kozmetikai minőségben, ECOCERT Approved tanúsítással szállítjuk. Legfontosabb előnyök Nagyon jó eloszthatóság – kis mennyiség nagy felületet fed le, a krémek és szérumok egyenletesen vihetők fel és gyorsan felszívódnak. Száraz, nem ragadós érzet – felvitel után nem marad zsíros vagy viaszos film. Ezt a nappali krémeknél és a zsíros bőrre szánt termékeknél értékelheti. A szilikonok és a kőolajszármazék szénhidrogének helyettesítése – a gyártó szerint a dimetikonnal és ciklometikonnal összevethető érzékszervi profilt nyújt, miközben a nyersanyag teljesen növényi eredetű. Stabilitás – bírja a hőt, a hideget, az UV-sugárzást és az oxigénnel való érintkezést is, és a teljes pH-tartományban inert. Sminklemosó képesség – oldja a vízálló és tartós sminket, a gyártó tesztjei szerint hatékonyabban, mint az izohexadekán. Hajápolás – simítja a hajszálat és megkönnyíti a kifésülést. A gyártó vizsgálatai szerint 29 % -kal csökkenti a gö
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Hemiszkvalán, 5 l
114 700 Ft
Hemiszkvalán, 1 l
24 300 Ft
Hemiszkvalán, 30 ml
1090 Ft
Hemiszkvalán, 100 ml
3030 Ft

Receptek és cikkek ezzel az összetevővel