Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Homoktövisolaj

INCI
Hippoaphae Rhamnodies Fruit Oil
CAS
225234-03-7
Leírás
Homoktövisolaj ot a homoktövis terméséből hidegen sajtolással nyerik. A homoktövist a Himalája gyümölcsének is nevezik, mivel eredetileg csak a Himalája régió magas tengerszint feletti magasságú területein termesztették. Tartalmaz nagy mennyiségű telítetlen zsírsavat, B-, D-, K-vitamint, luteint és béta-karotint . Leginkább azonban A- és K-vitamint . Gyógyhatásainak köszönhetően természetes „csodának” tekinthető. Regenerálja és táplálja a bőrt. Gyógyítja az apró sérüléseket, duzzanatokat, ekcémát és aknét is. Figyelmeztetés: a magas béta-karotin tartalom miatt az olaj kezelésekor ügyelni kell a ruházat elszíneződésére. Gondolni kell arra is, hogy alkalmazásával a bőr enyhén narancsos árnyalatot kap. A homoktövisolajat a kozmetikában szívesen használják arckrémekhez , tápláló és regeneráló kézkrémekhez , napozás utáni készítményekhez , a bőrsérülések helyi kezelésére szolgáló szérumokhoz – akne, pszoriázis, égési sérülések, fagyási sérülések, duzzanatok, napozás után . A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat az igazolásban találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Az összes szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezelésükkor használjon megfelelő védőeszközöket.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Homoktövis olaj, hidegen sajtolt, 1 l
25 500 Ft
Homoktövisolaj, hidegen sajtolt, 100 ml
4250 Ft
Homoktövisolaj, hidegen sajtolt, 500 ml
14 900 Ft