- INCI
- Caprylic/Capric Triglyceride, Rosa Damascena Flower Oil
- CAS
- 73398-61-5 / 65381-09-1, 8007-01-0 / 90106-38-0
- Funkció
- Illatanyag
- Oldhatóság
- Olajban oldódó
- Leírás
- A damaszkuszi rózsa illóolaja a nagyon ritka és értékes illóolajok közé tartozik. Rózsaszirom gőzdesztillációjával állítják elő, amelyeket a betakarítás után azonnal fel kell dolgozni. Ennek az olajnak a ritkasága azzal függ össze, hogy a szirmok csak kis mennyiségű esszenciát tartalmaznak; 50 kg rózsavirágból mindössze 7,5 ml illóolaj készül. Ez az illóolaj csak 10% tiszta damaszkuszi rózsa illóolajat tartalmaz, és hordozó mandulaolajjal van kiegészítve. A damaszkuszi rózsa illóolajat ad jellegzetes rózsaillattal . Ezt az olajat a mindennapi bőrápolásban használják, segít javítani a bőrtónust, egyenletesen hidratálni a bőrt és minimalizálni a bőrhibák megjelenését. A damaszkuszi rózsa illóolaj illata relaxáló és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, hozzájárul a menstruációs fájdalmak enyhítéséhez. Az illóolajok irritálóan hathatnak az érzékeny bőrre, irritáció esetén a terméket ne használja tovább. Kerülje az alkalmazást a szemkörnyéken. Az illóolajok tiszták, és nagyon könnyen felszívódnak a bőrbe. Zsíroldékonyak. Minden szállított nyersanyag kozmetikai minőségű , belső használatra alkalmatlan. Kezelésük során használjon megfelelő védőeszközöket. Tudja, mennyi az illóolajok élettartama, hogyan kell őket helyesen tárolni, illetve mely illóolajokat érdemes kombinálni? Mindent az illóolajokról elolvashat a blogunkon . MIK AZ ILLÓOLAJOK? Az illóolajok, más néven éterikus olajok természetes aromás anyagok , amelyek a növények különböző részeiből származnak – törzsekből, gyökerekből, magokból, virágokból, levelekből stb. A növényeknek jellegzetes illatot adnak, és ezen felülteljes leírás a terméknél →
Nálunk kapható

