- INCI
- Salvia Apiana Oil
- Leírás
- A fehér zsálya illóolaj érdekes a tiszta, fás, egészen gyógynövényes illatával , amely jól kombinálható citrusos vagy más gyógynövényes illóolajokkal. A fehér zsálya illóolajat diffúzorok és légfrissítők összetevőjeként használhatja, illetve a kozmetikában is megtalálja a helyét, például gőzfürdőként az arcbőr számára , esetleg belégzésre légúti gyulladások esetén is alkalmas. Hozzáadhatja masszázsolajokhoz és balzsamokhoz is, a hígítatlan illóolajat ne alkalmazza a bőrön. Kamfortartalmának köszönhetően a fehér zsálya illóolaj gombaellenes és antimikrobiális hatásokkal rendelkezik, ezáltal segít gondoskodni a problémás bőrről . Ugyanakkor javítja a narancsbőr megjelenését, mivel fokozza a bőrben a vérkeringést. A fehér zsálya illóolaj olajokban oldódik, a készítményekhez csak a hűtési fázisban adja hozzá. Olyan termékekben használhatja, amelyek olajfázist tartalmaznak. Az egyes terméktípusokra vonatkozó maximálisan ajánlott adagolást például az IFRA szabványokban találja meg, az adagolás általában 1 %-ig terjed. Az összes szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Az olajokkal való munka során használjon megfelelő védőeszközöket. Tudja, milyen az illóolajok élettartama, hogyan kell őket helyesen tárolni, illetve mely illóolajokat érdemes kombinálni? Mindent az illóolajokról elolvashat a blogunkon . MIK AZ ILLÓOLAJOK? Az illóolajok, más néven éterikus olajok természetes aromás anyagok , amelyek a növények különböző részeiből származnak – törzsekből, gyökerekből, magvakból, virágokból, levelekből stb. A növényeknek adják jellegzetes illatukat,teljes leírás a terméknél →
Nálunk kapható



