- INCI
- Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil
- CAS
- 93455-97-1
- Leírás
- Az egyik legismertebb illóolaj éppen a levendulaolaj. Ez az enyhén sárgás folyadék jellegzetes virágos levendulaillatot áraszt, amelyet nyugtató tulajdonságokkal hoznak összefüggésbe. A levendula illóolajat különféle bőrproblémák esetén használják, antimikrobiális tulajdonságainak köszönhetően alkalmazzák aknéra szánt termékekben is, segít javítani a ráncok megjelenését és egységesíteni a bőrtónust. Alkalmas száraz bőrre szánt készítményekben történő alkalmazásra, valamint hajápoló kozmetikumokban is hasznosítható, ahol segít visszaadni a haj egészséges külsejét és tartását. Az illóolajok tiszták, és nagyon könnyen felszívódnak a bőrbe. Zsírban oldódnak. Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas. Kezelésük során használjon megfelelő védőeszközöket. Tudja, milyen az illóolajok élettartama, hogyan kell őket helyesen tárolni, illetve mely illóolajokat lehet kombinálni? Mindent az illóolajokról elolvashat blogunkon . MIK AZ ILLÓOLAJOK? Az illóolajok vagy éterikus olajok természetes aromás anyagok , amelyek a növények különböző részeiből származnak – szárakból, gyökerekből, magokból, virágokból, levelekből stb. Jellegzetes illatot adnak a növényeknek, és ezen felül gyógyító és védő hatásuk is van. Nagyon pozitívan hatnak a tünetekre fizikai, érzelmi és mentális szinten. Kémiai összetételük meglehetősen bonyolult. A növényekből a legtöbbször desztillációval, extrakcióval vagy sajtolással nyerik ki őket. Az illóolajok rendkívül koncentráltak, és közvetlenül a bőrre csak hordozó növényi olajokkal (mandula-, barackmag-, jojobaolaj stb.) való hígteljes leírás a terméknél →
Nálunk kapható


