Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Illóolaj, nyírfakéreg

INCI
Betula Lenta Bark Oil
CAS
85251-66-7
Leírás
A vörös nyír kérgének illóolaja (Betula lenta) főként metil-szalicilátból áll. Ez egy nagyon erős olaj, és csak óvatosan, az ellenjavallatainak ismeretében szabad használni. Erőteljes fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és energizáló hatásokat kínál. A nyírfa illóolaj a Betulaceae családba tartozik. Ennek az olajnak az illata édes, fás, mentolos, és fejillatosító jegyként van besorolva. Jól keveredik kámforos, citrusos, földes, virágos, gyógynövényes, mentolos, fűszeres és fás olajokkal. P omáha znižovať bolesti kĺbov a svalov, ako aj bolesti spojené s bolesťami hlavy a zubov. Pôsobí tiež proti kŕčom a uvoľňuje kŕče v celom tele. Minden leszállított nyersanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket. MIK AZ ILLÓOLAJOK? Az illóolajokat inhalálásra vagy az Ön kozmetikai termékeibe használja, bármilyen márkájú illóolaj fogyasztását nem ajánljuk. Az illóolajok, más néven éterikus olajok természetes aromás anyagok, amelyek a növények különböző részeiből származnak – törzsekből, gyökerekből, magvakból, virágokból, levelekből stb. A növényeknek jellegzetes illatot kölcsönöznek, és ezen kívül védő hatásuk is van. Kémiai összetételük meglehetősen bonyolult. A növényekből származó illóolajokat leggyakrabban desztillációval , extrakcióval vagy préseléssel nyerik ki. Az illóolajok magas koncentrációjúak , és közvetlenül a bőrre csak hordozó növényi olajokkal (mandula-, sárgabarack-, jojobaolaj stb.) való hígítás után használhatók. Kivételt képez csupán a teafa és a levendula illóolaja, amelyeket közvetlenül i
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Édes nyírfakéreg illóolaj 1 l
67 600 Ft
Édes nyírfakéreg illóolaj 10 ml
990 Ft
Édes nyírfakéreg illóolaj 100 ml
8360 Ft
Édes nyírkéreg illóolaj 500 ml
36 400 Ft