Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Illóolaj, palmarosa

INCI
Cymbopogon Martini Oil
CAS
84649-81-0
Leírás
A palmarosa illóolaj virágos illatot visz a kozmetikumokba, friss füves aláfestéssel, és egyúttal zsíros és vegyes bőr ápolásában is alkalmazzák. Az Indiában termesztett Cymbopogon martini fű vízgőz-desztillációjával nyerik. A receptúrában kettős szerepet tölt be: illatosítja a terméket, és a gyártó adatai szerint támogatja a kiegyensúlyozott bőrt. A gyártó az illatot virágosnak és gyógynövényesnek írja le, ezért az olaj virágos összetevőként alkalmazható illóolaj-keverékekben és önállóan is. Az alapanyagot vegánként és állatokon nem teszteltként deklarálja. Mit hoz az olaj a receptúrába Virágos-füves illat – virágos jelleg gyógynövényes aláfestéssel, alkalmazható virágos és zöld illatmixekben egyaránt. Zsíros bőr ápolása – a gyártó adatai szerint segít egyensúlyban tartani a faggyútermelést, ezért ajánlott zsíros és tökéletlenségekre hajlamos bőrre szánt készítményekbe. Hidratálás és megnyugtatás – a gyártó hidratáló hatást és a száraz, érzékeny bőr megnyugtatását is jelzi, beleértve a bőrpír enyhítését. Az eredmény mindig az egész receptúrától függ, nem csupán az olajtól. Frissítő jelleg – a gyártó hűsítő érzetet a bőrön és tisztító hatást ír le bőrre és hajra egyaránt, ami tonikokban és tisztítókészítményekben hasznosítható. Hajkozmetika – samponokban és kondicionerekben főként illatként szolgál, amely mosás után friss és virágos marad a hajban. Alkalmazás a receptúrában Illóolajként növényi olajokban, vajban és alkoholban oldódik, vízben nem. Vízmentes termékekbe közvetlenül az olajfázisba keverik. Emulziókba csak a lehűlt masszába adják hozzá, hogy az illat illékony ös
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Pálmarózsa illóolaj 1 l
63 800 Ft
Pálmarózsa illóolaj 10 ml
990 Ft
Palmarózsa illóolaj, 500 ml
34 000 Ft
Pálmarózsa illóolaj 100 ml
8080 Ft