- INCI
- Myroxylon Pereirae Resin
- CAS
- 8007-00-9
- Funkció
- Hatóanyag
- Ajánlott adagolás
- Lásd IFRA
- Oldhatóság
- Vízben oldhatatlan
- Leírás
- A perui balzsam egy illóolaj, amelyet balzsamfákból nyernek, amelyek hazája Peru. A perui balzsamnak mély, gazdag aromája van, fás tónusokkal, amelyek édes vaníliával vagy egy kis fahéjjal társulnak. A perui balzsam illóolajat évek óta használják a bőr és kisebb sebek ápolására. Segít megnyugtatni a száraz bőrt , használat előtt hígítani kell, érzékeny bőrön irritálóan hathat. A perui balzsamnak antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságai vannak. Felhasználhatja hajápoló kozmetikumban is, segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, és ezáltal megelőzni a korpa további kialakulását. Az illóolajok tiszták és nagyon könnyen felszívódnak a bőrbe. Zsírban oldódóak. Minden szállított nyersanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket. Tudja, mennyi az illóolajok élettartama, hogyan kell őket helyesen tárolni, illetve mely illóolajokat érdemes kombinálni? Mindent az illóolajokról elolvashat a blogunkon . MIK AZ ILÓOLAJOK? Az illóolajok, más néven éterikus olajok természetes aromás anyagok , amelyek a növények különböző részeiből származnak – törzsekből, gyökerekből, magvakból, virágokból, levelekből stb. A növényeknek jellegzetes illatot adnak, és ezen felül gyógyító és védő hatással is rendelkeznek. Nagyon pozitívan hatnak a tünetekre fizikai, érzelmi vagy mentális szinten. Kémiai összetételük meglehetősen bonyolult. Az illóolajokat a növényekből leggyakrabban desztillációval, extrakcióval vagy sajtolással nyerik. Az illóolajok erősen koncentráltak, és közvetlenül a bőrre csak hordozó növényi olajokkal (mandula-,teljes leírás a terméknél →
Nálunk kapható


