Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Illóolaj, Thuja Orientalis

INCI
Thuja Orientalis Leaf Extract
CAS
91770-83-1
Leírás
Tuja illóolaj (cédruslevél-olaj) a Cupressaceae családba tartozik. Ez az illóolaj karakteres és friss, fás, kámforos illattal, és fejillatnak/minősül. A cédruslevél jól keverhető kámforos, citrusos és fás olajokkal. A tuja illóolaj ismert arról, hogy nyugtatja a reumát, az ízületi gyulladást és a pangást. Emellett összehúzó, stimuláló, érzelmileg földelő tulajdonságokkal rendelkezik, és általában a közönséges megfázás tüneteinek enyhítésére használják. Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket. MIK AZ ILLÓOLAJOK? Az illóolajokat inhalálásra vagy az Ön kozmetikai termékeibe használja, bármilyen márkájú illóolaj fogyasztását nem ajánljuk. Az illóolajok, más néven éterikus olajok természetes aromás anyagok, amelyek a növények különböző részeiből származnak – törzsekből, gyökerekből, magvakból, virágokból, levelekből stb. A növényeknek jellegzetes illatot adnak, és emellett védő hatásuk is van. Kémiai összetételük meglehetősen bonyolult. Az illóolajokat a növényekből leggyakrabban desztillációval , extrakcióval vagy préseléssel nyerik . Az illóolajok nagyon koncentráltak , és közvetlenül a bőrre csak hordozó növényi olajokkal (mandula-, sárgabarack-, jojobaolaj stb.) való hígítás után használhatók. Kivételt csak a teafa illóolaj és a levendula jelent, amelyeket közvetlenül is alkalmazhat. Az olajok kezelésekor használjon megfelelő védőeszközöket. Az illóolajok zsíroldékonyak, ezért ha olyan termékekbe szeretné tenni őket, amelyek nem tartalmaznak olajokat és vajakat, használjon oldószert / sz
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Thuja orientalis levél illóolaj, 1 l
80 800 Ft
Thuja orientalis levél illóolaj, 500 ml
42 500 Ft