Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

INCI
Jasminum Officinale Flower
CAS
90045-94-6
Leírás
A jázminvirágok már az ókor óta ismertek. Olajat készítenek belőlük, amely a parfümök alkotórésze. A bőrre gyógyító hatással van, és gyulladáscsökkentő hatású . Puhítja és megtisztítja azt. Kellemes illata a stressz ellen hat. Felhasználják szappanok, krémek, arcvizek és masszázsolajok készítéséhez. Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Jázmin szárított virág, 50 g
1090 Ft
Jázmin, szárított virág, 200 g
3090 Ft