Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

INCI
SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL & HYDROGENATED VEGETABLE OIL & TOCOPHEROL
CAS
90045-98-0, 68334-28-1, 59-02-9
Funkció
Hatóanyag
Ajánlott adagolás
1 - 100
Oldhatóság
Vízben oldhatatlan
Leírás
A jojobavaj egy cserjéből nyerik, amely Dél-Kalifornia száraz és félszáraz területein nő. Finomított , tehát egy olyan eljáráson ment keresztül, amely során megfosztották az illatától és a színétől. Számos fehérjét, ásványi anyagokat, természetes tokoferolt (E-vitamint) és kollagénhez hasonló viaszszerű anyagot tartalmaz. A vaj minden bőrtípusra alkalmas . Összetétele leginkább a természetes bőrfaggyúhoz hasonlít, amely védi bőrünket és hajunkat . Elsímítja a hegeket , és jótékonyan hat a ráncokra . Növeli a bőr rugalmasságát. Tisztítja az eltömődött pórusokat, és biztosítja a bőr természetes pH-értékét . Gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros filmréteget. Erősíti a gyenge körmöket. Kezeli az aknét, a kipállást és a napégést . Felhasználható krémek, szappanok, arcvizek és napozás utáni készítmények előállítására. A termék minőségéről bővebb információkat a vizsgálati jegyzőkönyvben talál, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Minden leszállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Tudja, mi is tulajdonképpen a növényi vaj, miből áll, milyen minőségi paraméterek fontosak a vaj kiválasztásánál, illetve milyen feldolgozási és megmunkálási formák találhatók meg a piacon? Látogassa meg blogunkat, és tudjon meg többet: NÖVÉNYI VAJAK A KOZMETIKÁBAN Az akciós ár a rövidített szavatosságú árura vonatkozik.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Finomított jojobavaj 50 g
2430 Ft
Finomított jojoba vaj 250 g
4050 Ft
Jojoba vaj finomított 500 g
16 100 Ft
Finomított jojobavaj 100 g
3490 Ft
Növényi vaj, jojoba, finomított
66 590 Ft