Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

INCI
Simmondsia Chinensis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil
CAS
90045-98-0, 68334-28-1
Funkció
Bőrpuhító
Ajánlott adagolás
2 - 30
Oldhatóság
Vízben oldhatatlan
Leírás
Jojobaviasz kiváló alternatívája a méhviasznak és a szintetikus sűrítőanyagoknak. Számos ásványi anyagot (szilícium, réz, cink), hasznos zsírsavakat és vitaminokat tartalmaz, hasonlóan a jojobaolajhoz. Javítja a kozmetikumok élettartamát és tartósságát. Környezetbarát és biológiailag lebomló. Alkalmas érzékeny, problémás, valamint érett bőrre. Felhasználható szappanok, tonikok, krémek, hajápoló készítmények és ajakbalzsamok készítésére. A termék minőségére vonatkozó részletes információkat a tanúsítványban találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Az összes leszállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső fogyasztásra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket. Tudja, miért jobb alternatíva a növényi viasz, illetve hogyan készíthet természetes gyertyát , és mik az előnyei? Látogassa meg blogunkat, és tudjon meg többet: Výroba sviečok
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Jojobaviasz, 1 kg
Előrendelés

Jojobaviasz, 1 kg

17 890 Ft
Jojobaviasz, 50 g
Előrendelés

Jojobaviasz, 50 g

1190 Ft
Jojoba viasz, 200 g
3990 Ft