Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Karnaubaviasz

INCI
Copernicia Cerifera (carnauba) wax
Leírás
Karnaubaviasz (Carnauba wax) a brazil pálma leveleiből nyerhető. Zsírsavészterekben gazdag. Gyakran méhviasszal kombinálva is használják. Világossárga, jellegzetes illattal. Táplálja, védi és hidratálja a bőrt. Regeneráló hatással rendelkezik. Kozmetikai készítményekben elsősorban a konzisztencia javítására használják. Könnyen felvihető. Emulgeálószerként hat. Nem tartalmaz allergéneket, ezért minden bőrtípusra alkalmas. Védőfilmet hagy a bőrön. A haj a felvitelét követően sokkal fényesebb lesz. A viasz felhasználható samponok, kondicionálók, krémek, ajakbalzsamok, make-up, fényvédő készítmények és rúzsok összetevőjeként. A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat a tanúsítványban találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket. Tudja, miért jobb alternatíva a növényi viasz, hogyan készítsen természetes gyertyát és mik az előnyei? Látogassa meg blogunkat , és megtudhat többet: Gyertyakészítés
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Karnaubaviasz, 1 kg
19 590 Ft
Karnaubaviasz, 100 g
2490 Ft

Receptek és cikkek ezzel az összetevővel