- INCI
- Coffea Arabica Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil
- CAS
- 84650-00-0, 8001-67-0, 68334-28-1
- Funkció
- Hatóanyag
- Ajánlott adagolás
- 1 - 100
- Oldhatóság
- Vízben oldhatatlan
- Leírás
- A kávévaj hidrogénezett növényi vaj , amely kávébabból készül, természetes kávéaromával és enyhén barnás árnyalattal. Hidratáló és tápláló tulajdonságainak köszönhetően alkalmas test- és arckozmetikumokba, például ajakbalzsamokba, testvajakba, krémekbe, szappanokba vagy arcpakolásokba . Antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segítenek megvédeni a bőrt a külső hatásoktól, és megőrizni annak puhaságát. A hajápolásban a kávévaj hidratálja a fejbőrt és puhítja a hajat , ezáltal javítja a haj kezelhetőségét és összképét. Használható olajokban, pakolásokban vagy hajban maradó kondicionálókban , ahol enyhe kávéillatot és kellemes érzetet biztosít a használat során. Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas. Tudja, mi is tulajdonképpen a növényi vaj, miből áll, mely minőségi paraméterek fontosak a vaj kiválasztásánál, illetve milyen feldolgozási és előkészítési formákkal találkozhat a piacon? Látogassa meg blogunkat, és tudjon meg többet: NÖVÉNYI VAJAK A KOZMETIKÁBANteljes leírás a terméknél →
Nálunk kapható


