Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

INCI
Pycnanthus Angolensis Nut Oil (African Nutmeg) Butter
CAS
N/A
Leírás
A kombo vaj hagyományos préseléssel készül a fa dióiból , a Pycnanhus Angloliensis-ből, amely a legelterjedtebb afrikai Ghána államban. Afrikaiszerecsendió-nak is nevezik, a gyönyörű fűszeres, diós illatának köszönhetően. A vaj zsírsavösszetétele gazdag, különösen mirisztinsavban (akár 75 %). Ezért általánosan használják ízületek és izmok kezelésére. Továbbá gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, égések, hegek és sebek kezelésére alkalmazzák. A bőrre felvive enyhülést hoz a száraz, repedezett és hámló bőrnek . A termék minőségével kapcsolatos részletesebb információkat a tanúsítványban találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Minden leszállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Tudja, mi is tulajdonképpen a növényi vaj, miből áll, mely minőségi paraméterek fontosak a vaj kiválasztásakor, illetve milyen feldolgozási és előkészítési formákkal találkozhat a piacon? Látogassa meg blogunkat, és tudjon meg többet: NÖVÉNYI VAJAK A KOZMETIKÁBAN . Magáról a kombo vajról bővebben a következő cikkben olvashat: KOMBO VAJ
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Kombo vaj, finomítatlan 50 g
2140 Ft
Kombo vaj, finomítatlan 100 g
3240 Ft
Kombo vaj, finomítatlan, 500 g
14 000 Ft
Kombo vaj, finomítatlan, 2,5 kg
58 600 Ft

Receptek és cikkek ezzel az összetevővel