Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

INCI
Aleurites Moluccanus Seed Oil
CAS
8015-80-3
Funkció
Bőrpuhító
Ajánlott adagolás
1 – 100
Oldhatóság
Vízben oldhatatlan
Leírás
A kukui olaj egy egzotikus olaj, amelyet a hawaii nemzeti fa, a Kukui dióiból állítanak elő. A finomított azt jelenti, hogy olyan eljáráson ment keresztül, amelynek során megfosztották színétől és illatától. Magas zsírsav-, aminosav- és A-, C- és E-vitamin-tartalommal rendelkezik. Minden bőrtípusra alkalmas, azonban leginkább a száraz és dehidratált bőrű emberek értékelik, mivel gyorsan felszívódik, kiválóan hidratál és nem hagy zsíros filmréteget. Kiváló választás száraz, öregedő, fáradt, érzékeny és irritált bőrre , amely hajlamos bőrbetegségekre, pigmentációra és ráncokra. Nyugtató és regeneráló hatással van a kisebb sérülésekre, bőrkiütésekre, ekcémára, pszoriázisra, nap- és fagy okozta égésekre, aknéra és hegekre . A kukui olaj a fejbőrre is alkalmas, különösen korpásodásra hajlamos fejbőr esetén. Emellett kiválóan táplálja a hajat – mivel nem hagy zsíros filmréteget és gyorsan felszívódik, a teljes hajra felvihető, és nem szükséges kiöblíteni; fényt, egészséges megjelenést, hidratálást és védelmet ad a hajszálnak. A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat az attesztben találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Az összes szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezelésük során használjon megfelelő védőeszközöket.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Kukuidió-olaj, finomított 500 ml
8930 Ft
Kukuidió-olaj, finomított 100 ml
2040 Ft
Kukuimidió-olaj, finomított, 1 l
14 900 Ft