Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

INCI
Maltitol
CAS
585-88-6
Leírás
A maltitol egy többcélú összetevő, amely széles körben alkalmazható kozmetikai formulációkban hidratáló és kondicionáló tulajdonságainak köszönhetően. Ez egy poliol, vagyis cukoralkohol, amelyet természetes forrásokból, leggyakrabban kukoricából nyernek. A kozmetikában a maltitolt elsősorban nedvesítőszerként használják, ami azt jelenti, hogy segít megőrizni a nedvességet a bőrben és a hajban, ezáltal javítja azok hidratáltságát és puhaságát. samponok, krémek, tusfürdők gyártásánál használják A maltitolt biztonságosnak tartják kozmetikai termékekben való felhasználásra. Hipoallergén, és nem mutat irritáló vagy szenzibilizáló tulajdonságokat. Ajánlott adagolás: 1-10% Biztonsági értékelés az EWG szerint: 1
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Maltitol 1 kg
3590 Ft
Maltit, 5 kg
Raktáron

Maltit, 5 kg

16 590 Ft
Maltit, 100 g
690 Ft