- INCI
- Prunus Amygdalus Dulcis Oil & Hydrogenated Vegetable Oil & Tocopherol
- CAS
- 8007-69-0 / 68334-28-1 / 52-02-9
- Funkció
- Hatóanyag
- Oldhatóság
- Vízben oldhatatlan
- Leírás
- A mandulavajat a mandula finom péppé őrlésével nyerik. Számos vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaz. Lassú olvadása miatt megfelelő helyettesítője a masszázsolajoknak . A tiszta, hipoallergén mandulavaj ideális minden bőrtípusra . Mélyen hidratál , és természetes fényt kölcsönöz a bőrnek. Természetes védőgátat hoz létre számára. Használható krémek, masszázskészítmények, arcvizek összetevőjeként. A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat a tanúsítványban találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Minden szállított nyersanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezelésüknél használjon megfelelő védőeszközöket. Tudja, mi is tulajdonképpen a növényi vaj, miből áll, milyen minőségi paraméterek fontosak a vaj kiválasztásánál, illetve milyen feldolgozási és előkészítési formákkal találkozhat a piacon? Látogasson el blogunkra, és tudjon meg többet: NÖVÉNYI VAJAK A KOZMETIKÁBANteljes leírás a terméknél →
Nálunk kapható


