Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Máriatövis

INCI
Silybum Marianum Seed Oil
CAS
84604-20-6
Leírás
A máriatövis kozmetikai szempontból érdekes felhasználási módja az abból nyert olaj alkalmazása. A magokból származó finomított olajat tipikusan bőrnyugtató és revitalizáló hatásai miatt használják. Segít egységesíteni a bőrtónust pigment foltok esetén (már 1,4 %-os koncentrációban a készítményben), és számos, antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező polifenol forrása. Emellett gazdag tokoferolokban (E-vitamin), szkvalánban és foszfolipidekben. A máriatövisolajat ezért különféle olajos bázisú arcszérumokban , balzsamokban, masszázsolajokban vagy arckrémekben használhatja fel. Kiváló kiegészítője a érett bőrre szánt kozmetikumoknak, valamint a bőröregedés tüneteinek enyhítésére szolgáló termékeknek. Az alapanyag biztonsági besorolása az EWG szerint: 1 A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat a tanúsítványban találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Valamennyi szállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Máriatövismag-olaj finomított 1 l
10 300 Ft
Máriatövis magolaj, finomított, 100 ml
1700 Ft
Máriatövismagolaj finomított, 500 ml
5730 Ft