Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

INCI
Mica
CAS
12001-26-2
Leírás
A mica , más néven csillám, egy természetes színezőanyag , egy pigmentpor , amelyet csillámból nyernek. Oldhatatlan , és gyöngyházfényű, fémes vagy kaméleon árnyalatokkal rendelkezik. Ezek a mikroszkopikus csillámrészecskék a kozmetikai készítményekben visszaverik vagy megtörik a fényt, így természetes módon fedik el a bőrhibákat, és ragyogóvá teszik a bőrt. A mica színezőanyag vegánok számára is megfelelő. Zárt edényben, szobahőmérsékleten tárolja, óvja a nedvességtől és a közvetlen napfénytől, és akár 5 évig eltartható. A mica színezékeket elsősorban az alábbiak gyártásánál használják: - ásványi smink, - púder, - szemhéjfesték, - ajakfény, - ajakbalzsam, - rúzs, - arckrém, - körömlakk, - fürdőbomba, - szappan. Minden leszállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőfelszerelést.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Mica por, Silk Mica, 10 g
927 Ft
Mika por, silk mica, 100 g
2990 Ft
Mica por, Silk Mica, 500 g
10 290 Ft

Receptek és cikkek ezzel az összetevővel