- INCI
- Astrocaryum Murumuru Seed Butter
- CAS
- 356065-49-1 / 906350-19-4
- Funkció
- Bőrpuhító
- Ajánlott adagolás
- 1 - 100
- Oldhatóság
- Vízben oldhatatlan
- Leírás
- Murumuru vajunk extrakcióval, hidegen sajtolással készül az Astrocaryum murumuru pálma magjaiból, amely a brazil esőerdőkben nő. A vajat a vadon növő pálma magjaiból nyerik. Ez egy kemény , fehér vagy krémszínű vaj, jellegzetes illattal . Bőrrel érintkezve megolvad. A murumuru vaj ismert gyulladáscsökkentő hatásairól . Gazdag olajsavban és linolsavban , amelyek táplálják és hidratálják a bőrt és a hajat . Nagyon gyakran használják a bőr rugalmasságának helyreállítására, valamint károsodott és idősödő bőrre . Kiváló bőrpuhító – védőfilm képzésével segít a bőrnek a víz megtartásában. Ezért nevezik „növényi szilikonnak” is – a haj- és bőrápoló készítményekben tökéletesen helyettesíti az ásványi szilikont, vékony védőréteget hozva létre a hajszál körül. Javítja a száraz és károsodott haj rugalmasságát, visszaadja annak fényét és lágyságát. Alkalmas ekcéma vagy pszoriázis esetén is. Alacsony olvadásponttal rendelkezik, ezért szívesen adják testvajakhoz és ajakbalzsamokhoz is. Az olajfázishoz adagolja termékeiben. Ez a termék nem tartalmazza az Európai Unió (EU) kozmetikai termékekről szóló irányelvének 7. módosító és kiegészítő javaslatában – III. melléklet – felsorolt 26 allergén egyikét sem. A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat az atesztben találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Az összes szállított nyersanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Tudja, mi is tulajdonképpen a növényi vaj, miből áll, milyen minőségi paraméterek fontosak a vaj kiválasztásakor, illetve milyen előkészítési és feldolgozási formákkal találkozhatteljes leírás a terméknél →
Nálunk kapható


