Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Napraforgóolaj

INCI
Helianthus Annuus Seed Oil
CAS
8001-21-6
Funkció
Bőrpuhító
Ajánlott adagolás
1 - 100
Oldhatóság
Vízben oldhatatlan
Leírás
Napraforgóolaj egy kíméletes, könnyen felszívódó növényi olaj, amelyet napraforgómagok (Helianthus annuus) sajtolásával nyernek. Gazdag összetétele, E-vitaminban, omega-6 zsírsavakban és antioxidánsokban bővelkedő jellege ideális választássá teszi a bőr, a haj és a körmök ápolására. Ez az olaj hidratáló és regeneráló tulajdonságairól ismert, amelyeknek köszönhetően segít a bőrt puha, rugalmas és természetesen táplált állapotban tartani. Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny és problémás bőrt is, mivel nem tömíti el a pórusokat , és támogatja a bőr egészséges védőfilmjét . A napraforgóolaj felhasználása sokoldalú . Használható önmagában masszázsolajként, arcszérumok, balzsamok, krémek vagy hajpakolások összetevőjeként . Ideális alapolajként is illóolajokkal kombinálva aromaterápiás célokra vagy növényi olajos macerátumokhoz . Könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros érzetet. Valamennyi leszállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezelésük során használjon megfelelő védőeszközöket.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Finomított napraforgóolaj 5 l
7010 Ft
Finomított napraforgóolaj 10 l
13 500 Ft

A napraforgóolaj gyengéd, könnyen felszívódó növényi olaj, amelyet a napraforgó (Helianthus annuus) magjának sajtolásával nyernek. E-vitaminban, omega-6 zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag összetétele alkalmassá teszi a bőr, a haj és a köröm ápolására.

Receptek és cikkek ezzel az összetevővel