- INCI
- Pumice
- CAS
- 1332-09-8
- Funkció
- Dörzsölőanyag
- Ajánlott adagolás
- 1 - 20
- Oldhatóság
- Olajban oldhatatlan
- Leírás
- Habkőpor kiváló összetevője elsősorban peelingre szánt kozmetikumoknak. Extra összetevőként a saját szappanjaiba is felhasználhatja. Szagtalan, így nem nyomja el a többi illatot, még az illóolajokat sem. Felhasználás : szappanok, peelingek Ajánlott adagolás: 1-10% Minden leszállított nyersanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. A habkőpor az egyik fő nyersanyag a Habzó tusoló peeling elkészítéséhez, amelyet a blogcikkünkben található útmutató szerint készíthet el.teljes leírás a terméknél →
Nálunk kapható






