- INCI
- Calendula Officinalis Flower
- CAS
- 84776-23-8
- Leírás
- A közönséges körömvirág elsősorban gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Kezeli az irritált és napégette bőrt. Segít különféle kiütések felszívódásában. Érzékeny és gyermekbőrre is alkalmas. A körömvirág felhasználható krémek és napozás utáni készítmények, szappanok, fürdősók, samponok gyártására, valamint színezőanyagként is. Minden leszállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra alkalmatlan.teljes leírás a terméknél →
Nálunk kapható






