Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Polyglyceryl-3 Polyricinoleate PGPR

INCI
Polyglyceryl-3 Polyricinoleate
CAS
29894-35-7
Leírás
Polyglyceryl-3 Polyricinoleate PGPR (PEG mentes) egy emulgeálószer , felületaktív anyag, amely glicerinből és ricinolsavból készül. Különlegessége éppen abban rejlik, hogy lehetővé teszi az Ön termékében olyan anyagok összekapcsolását, amelyek standard körülmények között összeférhetetlenek lennének (olaj és víz), ezáltal hozzájárul a termék jobb kenhetőségéhez is. Zsírokban és olajokban oldódik, vízben és etanolban nem oldódik. Nagyon kiváló minden vizes és olajos bázisú koncepcióhoz, ahol szükséges védőfilmet képezni a bőrön , mint például a napozó készítményekben . Kiváló választás arckészítményekbe , mert: - puhítja a bőrt - javítja a bőr viszkozitását - nyugtató hatású - egészségesen tartja a bőrt – természetes védelmet nyújt, nem zavarja meg a bőrfelszíni filmet, nem tömíti el a pórusokat - hidratáló hatású - nem irritál és nem mutat allergiás reakciókat Alkalmazás : 2-3% - arcvizek 3-5% - krémek 5% - suncare termékek 10% - olajos fürdők A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat a minősítési jegyzőkönyvben találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Minden leszállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra alkalmatlan. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket. Az alapanyag biztonsági foka az EWG szerint: 1
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Poliglicerin-3-poliricinoleát PGPR, 1 l
24 200 Ft