- INCI
- SODIUM BICARBONATE, CI 14720, CI 42090, CI 16255, GLYCERIN
- CAS
- 144-55-8, 3567-69-9, 3844-45-9, 2611-82-7, 56-81-5
- Leírás
- A MICA vagyis a csillám egy természetes színezőanyag , pigmentpor, amelyet csillámból nyernek. Oldhatatlan , és gyöngyházfényű, fémes vagy kaméleon árnyalatokkal rendelkezik. Ezek a mikroszkopikus csillámrészecskék a kozmetikai készítményekben visszaverik vagy megtörik a fényt, ezáltal természetes módon fedik el a bőrhibákat és ragyogóvá teszik az arcbőrt. A MICA színezőanyag sem vízben, sem olajban nem oldódik. Amennyiben kádba való termékekhez, például fürdőbombákhoz, fürdősókhoz, samponokhoz és hasonlókhoz keres színezőanyagot, tekintse meg AquaPearls pigmentkínálatunkat. A MICA színezőanyagokat elsősorban a következő termékek gyártásánál használhatja: - ásványi make-up, - púderek, - szemhéjpúderek, - ajakfények, - ajakbalzsamok és rúzsok, - arckrémek, - körömlakkok, - szappanok Gyertyákban való felhasználásnál szükséges tesztelni a kanóc megfelelő égését, mivel egyes kombinációk eltömíthetik a kanócot. Kiválóan alkalmasak a már elkészített gyertya felületének díszítésére. A MICA porokat zárt edényben, szobahőmérsékleten tárolja, óvja a nedvességtől és a közvetlen napfénytől, és akár 5 évig eltarthatók. Kínálatunkban a MICA porok az EU-ban kapható legtisztább, színezett csillámok kozmetikai minőségben, soha nem tesztelték őket állatokon , és vegánok számára is alkalmasak. Az összes csillámpor, kétszínű pigment, valamint a kínálatunkban szereplő MICA porok/pigmentek elsősorban amerikai, európai és ázsiai gyártóktól származnak, amivel garantáljuk a minőséget , és egyúttal biztosítjuk, hogy nem rendelkezünk indiai kínálattal, ahol a bányák rendkívül nehéz munkáira gyermekmuteljes leírás a terméknél →
Nálunk kapható
A fürdőbombák készítésekor fontos, hogy a keverék a lehető legszárazabb maradjon. A por alakú kiszerelés ezért egyszerűbbé teszi a gyártást, és segít csökkenteni annak kockázatát, hogy a keverék már a préselés előtt reagálni kezdjen.


