Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

INCI
Oryza Sativa Bran Oil
CAS
68553-81-1 / 84696-37-7
Funkció
Bőrpuhító
Ajánlott adagolás
1 - 100
Oldhatóság
Olajban oldódó
Leírás
Rizskorpaolaj a rizsszem külső rétegéből nyerhető, és kiegyensúlyozott zsírsavprofillal rendelkezik. Gazdag E-vitaminban (tokoferolok és tokotrienolok), természetes szkvalénben és ferulsavban – olyan anyagokban, amelyek antioxidáns és védő hatásukról ismertek. Az olajban található szkvalén hatékony hidratáló összetevőként működik, amely segít a bőrt finommá, rugalmassá és kellemesen puhává tenni. Kivételes gyengédségének és jó tolerálhatóságának köszönhetően a rizsolaj ideális a érzékeny bőrre, érett bőrre , valamint gyermekek számára készült kozmetikumokba is. Sokoldalú, könnyű növényi olajról van szó, amely természetes módon illeszkedik különféle formulációtípusokba – az egyszerű hidratáló megoldásoktól egészen a luxus anti-age termékekig . Arckezelés – krémek, szérumok, sminklemosó és tisztító olajok – puhítja, hidratálja, nyugtatja az irritált bőrt. Testápolás – testápoló tejek, vajak, masszázsolajok – könnyű textúra zsíros érzet nélkül, gyors felszívódás. Hajápolás – kondicionálók, hajolajok – fényt és táplálást ad a hajnak anélkül, hogy elnehezítené vagy összetapasztaná. Az általunk szállított összes alapanyag kizárólag kozmetikai felhasználásra szolgál. Belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor javasoljuk megfelelő védőeszközök használatát.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Rizskorpaolaj, hidegen sajtolt, BIO, 1 l
32 900 Ft
Rizskorpaolaj, finomított, 1 l
6390 Ft
Rizskorpaolaj, finomított, 5 l
31 100 Ft
Finomított rizskorpaolaj 500 ml
3750 Ft
Finomított rizskorpaolaj, 100 ml
887 Ft

Receptek és cikkek ezzel az összetevővel