Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Rizsviasz (Rice bran wax)

INCI
Oryza Sativa Bran Wax
CAS
8016-60-2
Leírás
Rizsviasz rizskorpából nyerik. Pelyhek vagy gyöngyök formájában kerül forgalomba, és szinte szagtalan. Növényi, vegán méhviasz-helyettesítő , de karnaubaviasz és kandelillaviasz helyettesítésére is használják. A kozmetikában sűrítőanyagként funkcionál, és nagyon kedvezően hat a bőr állapotára – védi a bőrt a szabad gyököktől. Használhatja ajakbalzsamokhoz, arckrémekhez, alapozókhoz vagy kondicionálókhoz (segít a haj kisimításában – a haj szerkezetének lezárásában). A rizsviaszt az élelmiszeriparban is használják. Biztonsági értékelési fokozat az EWG szerint: 1-3. A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat a bizonyítványban találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket. Tudja, miért jobb alternatíva a növényi viasz, hogyan készíthet természetes gyertyát, és mik az előnyei? Látogassa meg blogunkat, és tudjon meg többet: Výroba sviečok
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Rizskorpa-viasz, 5 kg
75 890 Ft
Rizskorpa‑viasz, 1 kg
16 590 Ft
Rizskorpa‑viasz, 500 g
9390 Ft
Rizskorpa-viasz, 100 g
2090 Ft

Receptek és cikkek ezzel az összetevővel