Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Sáfrányosszeklice-olaj (pórsáfrányolaj)

INCI
Carthamus Tinctorius Seed Oil
CAS
8001-23-8
Funkció
Bőrpuhító
Ajánlott adagolás
1 – 100 %
Oldhatóság
Olajban oldódó
Leírás
Pórsáfrányolaj , más néven bogáncsolaj vagy sáfrányos szeklice olaj hidegen sajtolással készül a sáfrányos szeklice magjaiból. Számunkra BIO minőségben , a SOIL ASSOCIATION tanúsítványával kínáljuk. A világ legjobb minőségű étkezési olajai közé tartozik. Magas a telítetlen zsírsavtartalma (kb. 89 % linolénsav akár 75 % omega–6-ig). Emellett kiváló forrása az E-vitaminnak . Segít javítani a bőr rugalmasságát , továbbá kiváló regeneráló hatással van a bőrre és a hajra . Minden bőrtípusra alkalmas, de különösen jól szolgál a finom és érzékeny, irritációra hajlamos bőr számára. Kiváló választás krémekbe, arctisztító olajokba, szappanokba, hajápoló készítményekbe vagy ajakbalzsamokba . Segít a szem alatti karikák elleni küzdelemben is, ezért építse be szemkörnyékápoló krémeibe . A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat a minősítési jegyzőkönyvben találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Az összes szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Pórsáfrányolaj, hidegen sajtolt, BIO, 5 l
53 600 Ft

Receptek és cikkek ezzel az összetevővel