- INCI
- Simmondsia Chinensis Seed Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract
- CAS
- 90045-98-0, 84929-61-3, 84604-14-8
- Funkció
- Hatóanyag
- Ajánlott adagolás
- 1-100
- Oldhatóság
- Vízben oldhatatlan
- Leírás
- A sárgarépa jojobaolajban CO₂-to BIO kivonat egy természetes olajos macerátum , amelyet szuperkritikus extrakcióval nyertünk Daucus carota (sárgarépa) szárított gyökereiből, és organikus jojobaolajjal standardizáltunk. Az eljárás kémiai oldószerek használata nélkül zajlik, és biztosítja valamennyi bioaktív anyag megőrzését, beleértve a karotinoidokat és a lipofil flavonokat. Ez egy CO₂-to (total extract) – teljes kivonat, amely a növény lipofil összetevőinek teljes spektrumát tartalmazza, kiegészítve stabilizáló BIO rozmaring antioxidánssal a jobb eltarthatóság érdekében. A termék vöröses-narancssárga színű, olajos állagú és enyhe, édeskés, friss sárgarépára emlékeztető aromával rendelkezik. Extrakció típusa: Szuperkritikus extrakció szén-dioxiddal (CO₂) Megnevezés: CO₂-to – total extract (teljes kivonat az összes lipid komponenssel) D/E arány: 4 – 6 kg szárított sárgarépagyökér 1 kg kivonatra Összetétel: 95 % jojobaolaj (BIO), 5 % CO₂ kivonat sárgarépagyökérből (BIO), antioxidáns rozmaringból (BIO) Fő előnyök Karotinoidokban gazdag – természetes formában tartalmaz α-, β-, γ-, δ- és ε-karotint, természetes izomer eloszlásban. Antioxidáns hatás – védi a sejteket az oxidatív stressztől és támogatja a bőr regenerációját. Tápláló és védő hatás – a jojobaolaj természetes védőfilmet biztosít és növeli a bőr rugalmasságát. Egyenletes bőrtónus támogatása – a karotinoidok finomítják az arcbőrt és egészséges, ragyogó megjelenést kölcsönöznek neki. Fényvédő kozmetikumokba is alkalmas – a jojobaolaj természetes SPF-jének (kb. 4) és a karotinok antioxidáns hatásának köszönhetően. Alkalmteljes leírás a terméknél →
Nálunk kapható


