- INCI
- Sodium Lactate
- Funkció
- Nedvességmegkötő
- Ajánlott adagolás
- 0,5 – 5 %
- Oldhatóság
- Vízzel elegyedő
- Leírás
- A nátrium-laktát egy természetes hidratáló anyag. Nagyon erős antibakteriális hatással rendelkezik. Kiválóan alkalmas elsősorban a szappangyártásra meleg eljárással . Segít a masszát kellően hosszú ideig folyékony állapotban tartani. Más, bőrápolásra szánt termékek összetevőjeként használják. Megsokszorozza a bőrben természetes módon előforduló nátrium-laktát mennyiségét, ezáltal hidratáltan tartja azt. Vízben való oldhatóság: > 1,5 g/mL Felhasználás : samponok, kondicionálók, krémek, testápoló tejek, smink, napozótermékek Blogunkon talál egy útmutatót pattanás elleni roll-on készítéséhez , amelynek része a nátrium-laktát is. Egyensúlyt teremt az aknéra gyakorolt szárító hatások és a krém hidratáló ereje között. Ajánlott adagolás : 1-3% Minden leszállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Az alapanyag biztonsági foka az EWG szerint: 1 - 3 (a felhasználás mértékétől függően)teljes leírás a terméknél →
Nálunk kapható






