Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

INCI
Sesamum Indicum Seed Oil
CAS
8008-74-0
Funkció
Bőrpuhító
Ajánlott adagolás
1 – 100
Oldhatóság
Vízben oldhatatlan
Leírás
A szezámolajat a szezámmagokból (Sesamum indicum) nyerik ki. Finomított azt jelenti, hogy egy olyan eljáráson ment keresztül, amelynek során megszabadították az illatától és a színétől. Minden bőrtípusra alkalmas, és elsősorban a bőr cellulit és striák elleni ápolásában használják. Előnyei közé tartozik a képessége, hogy fokozza a bőr vérkeringését, megnyissa a pórusokat, megkösse a toxinokat és csökkentse a bőr öregedését . Tartalmaz telítetlen zsírsavakat, omega 3 és 6 zsírsavakat, aminosavakat, gazdag B-, E- és K-vitaminban, tartalmaz kalciumot, magnéziumot, rezet, foszfort, cinket, krómot, vasat. Nem oxidálódik, mivel szezamolt tartalmaz, amely erős antioxidáns. Használata masszázsolajként , testvajakba és krémekbe, ajakbalzsamokba , valamint szappan készítéséhez. A részletesebb információkat, valamint a savtartalmat a vizsgálati jegyzőkönyvekben találja, amelyeket folyamatosan kiegészítünk az egyes tételekhez. Az összes szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezelésük során használjon megfelelő védőeszközöket.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Szezámolaj finomított 5 l
36 100 Ft
Finomított szezámolaj 500 ml
5350 Ft
Szezámolaj, finomított 100 ml
1230 Ft
Szezámolaj finomított 1000 ml
9350 Ft

Receptek és cikkek ezzel az összetevővel