Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Szorbitol 70%

INCI
Sorbitol
CAS
68425-17-2
Leírás
A szorbitol egy emulgeálószer , amely természetes módon megtalálható a gyümölcsökben. Ez egy cukoralkohol , amelyet elsősorban az élelmiszeriparban használnak cukorhelyettesítőként vagy fogkrémek adalékanyagaként. A szorbitol kiváló sűrítőanyag, amely biztosítja a szükséges viszkozitást és állagot a kozmetikai készítmények számára. Emellett kiváló nedvesítőszernek is tekintik, különösen a bőr és a haj számára. Hozzáadhatja testápoló krémekhez, hajápoló készítményekhez vagy arcmaszkokhoz . A kozmetikai termékek gyártásakor az olajfázishoz adják. Ajánlott adagolás: 0,5 - 15 % Az oldat pH-ja: 6-7 Minden leszállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. A kezelés során használjon megfelelő védőeszközöket. Az alapanyag biztonsági foka az EWG szerint: 1
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Szorbitol 70%, 500 ml
5100 Ft
Szorbit 70%, 100 ml
1230 Ft
Szorbit 70%, 1000 ml
8500 Ft

Receptek és cikkek ezzel az összetevővel