Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

TEGO CARE SE 121 MB

INCI
Glyceryl Stearate SE & Sucrose Stearate
CAS
31566-31-1 & 25168-73-4
Leírás
Sucrose Stearate (szacharóz-sztearát) egy kozmetikai alapanyag, amelyet O/W emulgeálószerként (olaj a vízben emulziók) és stabilizátorként használnak bőrápoló és személyi ápolási termékekben. Szacharóz (kristálycukor) és sztearinsav, egy növényi eredetű telített zsírsav észterezésével keletkezik. Sucrose Stearate segít az olaj- és vízbázisú összetevők elkeverésében, ezáltal javítja a krémek, testápolók és emulziók textúráját és stabilitását. Kiváló bőrpuhító (emolliens) tulajdonságokkal rendelkezik, és a bőrnek sima, luxus érzetet biztosít. Puhítja, kisimítja és hidratálja a bőrt. A bőrre felvive a szacharóz-sztearát kitölti a sejtek közötti kis tereket, és javítja a bőr textúráját . Ez különösen előnyös a száraz bőr számára, ahol ezek a terek általában nagyobbak, mint más bőrtípusoknál. Ugyanakkor alkalmas az érzékeny bőrre szánt termékekbe is. Ezenkívül ez az összetevő javítja a kozmetikai termékek kenhetőségét és felszívódását , kellemes alkalmazást biztosít, és hozzájárul a kozmetikai formulák általános minőségéhez és hatékonyságához. Ideális emulgeátor / koemulgeátor test- és arcbőrápoló termékekhez, napozás utáni bőrvédő készítményekhez és gyermekeknek szánt termékekhez. Az alapanyag vízben oldódó, és ajánlott a vizes fázisba beépíteni. A termék olajfázisába is be lehet dolgozni. Olvadáspont: 67-71°C Ajánlott adagolás: 2 - 5 % HLB: 13 Minőség: - PEG-mentes, teljes mértékben megújuló természetes alapanyagokra épülő nyersanyag - RSPO - tartósítószer- és oldószermentes Valamennyi szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor haszná
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

TEGO CARE SE 121 MB, szacharóz-sztearát 5 kg
95 290 Ft
TEGO CARE SE 121 MB, Szacharóz-sztearát 500 g
12 300 Ft
TEGO CARE SE 121 MB, Sucrose Stearate, 1 kg
21 590 Ft