Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

TEGO® Feel C 10

INCI
Cellulose
CAS
9004-34-6
Leírás
A TEGOFEEL C 10 természetes alternatívát jelent a mikroműanyagokkal szemben a bőr felesleges zsírosságának eltávolítására. Fehér színű, por formájú cellulózról van szó, kémiai módosítások vagy egyéb kezelések nélkül. Faalapú rostanyagból nyerik , főként bükkből és vörösfenyőből. A TEGOFEEL C 10 fő előnye a kozmetikai termékekben az olajok jó abszorpciós képessége, amely segít csökkenteni a fénylést és a zsíros bőr tüneteit . A mattító hatásokon túl javítja a különböző zsírokat és olajokat tartalmazó termékek alkalmazási tulajdonságait, mivel segít mérsékelni ezek zsíros érzetét a bőrön, és felgyorsítja e termékek bőrbe történő felszívódását. A TEGOFEEL C 10 kompatibilis víz az olajban és olaj a vízben emulziókkal, továbbá felhasználható vízmentes (tisztán olajos) készítményekben is. A TEGOFEEL C 10 elsősorban a natúrkozmetikában, arckrémekben, testápoló és napozó kozmetikumokban (napozás előtti és utáni készítményekben) talál alkalmazásra. Részecskeméret: 30 μm Egyúttal a TEGOFEEL C 10 Halal és Cosmos tanúsítvánnyal rendelkezik, vegán alapanyagnak minősül. A TEGOFEEL C 10 gyártása során megújuló energiaforrásokból származó energiát is felhasználtak. A TEGOFEEL C 10 nem toxikus a vízi szervezetekre, és biológiailag lebontható. Használati útmutató: Ha a TEGOFEEL C 10-et olaj a vízben emulziókhoz adjuk (a keverékben a vizes összetevők dominálnak), a TEGOFEEL C 10-et keverje a vizes fázisba , lehetséges a TEGOFEEL C 10-et a felmelegített olajos fázishoz is adni, illetve csak az emulzió kialakulása után, amikor a keverék hőmérséklete kb. 40 °C-ra csökken. Víz az olajban emulziók
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható