Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

TEGOSOFT LSE

INCI
Sucrose Cocoate
CAS
91031-88-8
Leírás
A Sucrose cocoate enyhe, természetes felületaktív anyag (tenzid), amely cukorból és kókuszolajból készül. Olyan termékcsoportba tartozik, mint az enyhe tenzidek, kotenzidek és koekemulgeátorok. Stabilizáló és antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik. Kivételes bőrpuhító képességének köszönhetően szinte minden leöblítendő kozmetikai termékhez megfelelő. A Sucrose cocoate-ot nagy viszkozitású paszta formájában szállítjuk, körülbelül 65 % aktívanyag-tartalommal. Alkalmazás : felhasználás előtt a pasztát 65-70 °C hőmérsékletű vízben kell elkeverni, tisztítószerek: 0,5-3,0 %, emulziók: 2-4 % pH 6,5 - 7,5 Felhasználás : minden tisztító- és ápolószer, különösen kímélő samponok, tisztító tejek, tusfürdők, hajbalzsamok, arctisztítók, sminkeltávolító készítmények, babatermékek, bőrápoló termékek stb. Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket. Az alapanyag biztonsági besorolása az EWG szerint: 1
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

TEGOSOFT LSE, tenzid, 50 g
1780 Ft